+31(0)36 52 20 190 info@ebgverhuur.nl

Standbouw

Standaard Systeemstand (Uniforme standbouw)

De standbouw die iedere organisator en bezoeker van een beurs wel (her)kent. Een tijdloze stand in vele afmetingen te plaatsen waarbij de wanden in verschillende kleuren leverbaar zijn. Wij hebben meer dan 10.000m² op voorraad. Een product dat zich door de jaren heen heeft bewezen.

Standaard Systeemstand en aanvullende Opties

Een systeemstand is ook aan te vullen met bv. schapjes, een afsluitbare bergruimte, meubilair of tapijttegels. Door gebruik te maken van diverse kleuren tapijttegels en/of kleurwanden, is het mogelijk een eigen huisstijl te creëren.

Standaard Systeemstand upgraden met Signing/Graphics

Geef één of enkele van uw wanden of deur een Full Color upgrade. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld de zij- en/of achterwand(en) van uw stand voorzien van sfeerbeelden of logo’s. Of kies voor een geheel naadloos Full Color peesframe met doek. Creëer daarmee een geweldige eyecatcher voor uw stand. Het strakke aluminium profiel, in combinatie met het textieldoek, geeft uw stand een fantastische uitstraling.

Standbouw & meer

Met systeembouw zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Het bouwen van een zelfstandig paviljoen of een seminarruimte met open karakter doormiddel van plexiglas zijn slechts voorbeelden. Uiteraard ontwerpen en bouwen wij ook custommade stands en specials voor organisatoren en deelnemers. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Standbouw Huren voor Beurzen en Evenementen

Standaard Systeem Standbouw

Ben je op zoek naar standbouw voor je volgende beurs of evenement? Bij EBG-verhuur hebben we precies wat je nodig hebt. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van systeemstands op beurzen en evenementen, en we bieden uitgebreide mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen.

Één Aanspreekpunt voor Snelle Communicatie bij het Huren van Standbouwmaterialen

Met één aanspreekpunt voor al je vragen en verzoeken zorgen we voor korte communicatielijnen, waardoor we een vlotte service kunnen bieden. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een snelle en professionele opbouw, waardoor je tijd bespaart en je je kunt richten op het succes van je evenement.

Huur Systeembouw en laat Professioneel Bouwen

Bij EBG-verhuur zorgen we ervoor dat onze systeemmaterialen en panelen schoon en van hoge kwaliteit zijn. Onze professionele medewerkers zorgen voor een snelle en efficiënte opbouw, zodat je evenement er perfect uitziet vanaf het moment dat de deuren opengaan.

Grote Voorraad Systeembouwmaterialen en Snelle Levering

Met onze grote voorraad aan standbouwmaterialen kunnen we snel aan je behoeften voldoen en ervoor zorgen dat je evenement soepel verloopt.

Zeer Concurrerende Standbouw Prijzen

Bij EBG-verhuur bieden we zeer concurrerende prijzen voor onze standbouw en professionele service. We streven ernaar om de beste waarde te bieden, zonder verborgen kosten.

Systeem Standbouw Ook Ideaal voor Diverse andere Toepassingen

Systeembouw biedt een ideale oplossing voor het opzetten van tijdelijke opvanglocaties, het inrichten van efficiënte vaccinatiestraten en het creëren van tijdelijke afscheidingen. Met standbouw als basis kunnen we snel en effectief reageren op urgente behoeften in diverse situaties.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Onze prijzen zijn zeer concurrerend en inclusief volledige op- en afbouwservice. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw volgende beurs of evenement tot een succes kunnen maken met onze systeemstandbouw en professionele service.

Meer informatie

Wilt u naar aanleiding van deze pagina contact opnemen met EBG-verhuur? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.