+31(0)36 52 20 190 info@ebgverhuur.nl

Standbouw

Standaard Systeemstand (Uniforme standbouw)

De standbouw die iedere organisator en bezoeker van een beurs wel (her)kent. Een tijdloze stand in vele afmetingen te plaatsen waarbij de wanden in verschillende kleuren leverbaar zijn. Wij hebben meer dan 10.000m² op voorraad. Een product dat zich door de jaren heen heeft bewezen.

Standaard Systeemstand en aanvullende Opties

Een systeemstand is ook aan te vullen met bv. schapjes, een afsluitbare bergruimte, meubilair of tapijttegels. Door gebruik te maken van diverse kleuren tapijttegels en/of kleurwanden, is het mogelijk een eigen huisstijl te creëren.

Standaard Systeemstand upgraden met Signing/Graphics

Geef één of enkele van uw wanden of deur een Full Color upgrade. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld de zij- en/of achterwand(en) van uw stand voorzien van sfeerbeelden of logo’s. Of kies voor een geheel naadloos Full Color peesframe met doek. Creëer daarmee een geweldige eyecatcher voor uw stand. Het strakke aluminium profiel, in combinatie met het textieldoek, geeft uw stand een fantastische uitstraling.

Standbouw & meer

Met systeembouw zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Het bouwen van een zelfstandig paviljoen of een seminarruimte met open karakter doormiddel van plexiglas zijn slechts voorbeelden. Uiteraard ontwerpen en bouwen wij ook custommade stands en specials voor organisatoren en deelnemers. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u naar aanleiding van deze pagina contact opnemen met EBG-verhuur? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.