+31(0)36 52 20 190 info@ebgverhuur.nl

Houtbouw

Houtbouwstands
(Systeem-Houtbouw)

Traditionele houtbouwstands vereisten vaak langdurige opbouwtijden en kostbare timmermannen, wat resulteerde in hoge kosten en logistieke uitdagingen. Maar met ons Systeem-Houtbouw hebben we de standaard op zijn kop gezet.

Door slim gebruik te maken van systeembouwtechnieken in combinatie met hoogwaardige gestoffeerde wanden, hebben we een oplossing gecreëerd die niet alleen de vertrouwde uitstraling van traditionele houtbouw behoudt, maar ook de bouwtijd aanzienlijk verkort en de kosten drukt.

Onze geïmpregneerde gestoffeerde houtbouwpanelen behouden de kenmerkende look en feel waar veel beursorganisatoren, vooral kunstbeurzen, bekend mee zijn. Onze wanden zijn tijdloos basiszwart, met mogelijkheden voor aanpassingen naar andere kleuren op aanvraag.

Of je nu een exposant, galeriehouder of beursorganisator bent, onze Systeem-Houtbouw zal je verwachtingen overtreffen op het gebied van lage opbouwtijden en kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons al je vragen beantwoorden, zodat we samen kunnen werken aan het verwezenlijken van jouw perfecte stand. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Meer informatie

Wilt u naar aanleiding van deze pagina contact opnemen met EBG-verhuur? Gebruik dan ons contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.